-
2013-12-07
08:30 - 14:30

4η Ημερίδα για την Εφηβεία

 4η Ημερίδα για την Εφηβεία που διοργανώνεται   στα πλαίσια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής σχολής Α.Π.Θ.(ΠΡΟΜΕΣΙ), σε συνεργασία με τη Δ' Παιδιατρική Κλινική Α.Π.Θ.


Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 07/12/2013, στο Αμφιθέατρο του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων Α.Π.Θ. (κόκκινο κτίριο), οδός 3ης Σεπτεμβρίου,  Πανεπιστημιούπολη Θεσσαλονίκης.
Η ημερίδα απευθύνεται σε φοιτητές Ιατρικής, γενικούς ιατρούς, παιδιάτρους, επαγγελματίες υγείας, εκπαιδευτικούς, ψυχολόγους καθώς και σε οποιονδήποτε ασχολείται με τον έφηβο.
Ειδικότερα, τα θέματα που θα αναλυθούν αναφέρονται στις ιδιαιτερότητες των εφήβων αναφορικά με τη διατροφή και τις διατροφικές εκτροπές της ηλικίας αυτής καθώς και στις ιδιαιτερότητες της ψυχικής ανθεκτικότητας των εφήβων. Συναρμοσμένη στην επικαιρότητα και στην οικονομική κρίση θα είναι και η ωριαία διάλεξη της ημερίδας.
Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της ΠΕΒΕ
 
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!