Μια πόλη, μια ιστορία

Η Θεσσαλονίκη έχει πολλές ιστορίες να σας διηγηθεί και η πρώτη ξεκινά από την ίδια τη στιγμή της ίδρυσης της το 316/315 π.Χ. Με “αίμα” βασιλικό, αφού η νέα πόλη πήρε το όνομα της από τη Θεσσαλονίκη, την αδελφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και κόρη του Βασιλιά της Μακεδονίας Φιλίππου Β΄, εξελίχθηκε πολύ γρήγορα, λόγω της εξέχουσας γεωγραφικής της θέσης, σε ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια, οικονομικό και εμπορικό κέντρο της Μακεδονίας και της Βαλκανικής Χερσονήσου,  πλεονεκτήματα που διατηρεί εδώ και 2.300 χρόνια.

Γειτονιές της πόλης

City

Lockers

Χρήσιμες Πληροφορίες

Υπηρεσία φύλαξης αποσκευών

Το City Lockers  είναι το μοναδικό αυτοματοποιημένο σύστημα φύλαξης αποσκευών στη Θεσσαλονίκη που λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα / 7 ημέρες την εβδομάδα, και μπορείτε να κάνετε κράτηση από λίγα λεπτά έως όσο χρόνο χρειαστείτε. Η υπηρεσία είναι 100% αυτοματοποιημένη και ασφαλής!

Απλά κατεβάζετε την εφαρμογή City Lockers ή επισκέπτεστε τη σελίδα www.citylockers.gr , κάνετε εγγραφή, ακολουθείτε τις οδηγίες και αφήνετε τις αποσκευές σας. Είναι τόσο απλό!

Βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην οδό Πλάτωνος 1 με Εγνατία, μπροστά στον επερχόμενο σταθμό του μετρό της Αγίας Σοφίας.  Κοντά σε ιστορικά και πολιτιστικά αξιοθέατα, προσβάσιμα με όλα τα μέσα μεταφοράς ή με τα πόδια, το City Lockers  αποτελεί τη λύση να απολαύσετε την Θεσσαλονίκη χωρίς το βάρος των αποσκευών σας.

Scroll to Top