52o Συμπόσιο

Έπεσε η αυλαία του 52ου Συμποσίου της ΠΕΒΕ!

Γλυκιά ανάμνηση, με μια μικρή δόση πολιτισμού!

Γλυκιά αναμονή για το 53ο Συμπόσιο

ΔΣ ΠΕΒΕ, περιόδου 2021-23

Βάλτε την ΠΕΒΕ στο πρόγραμμά σας!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Χαιρετισμός

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι,
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Παιδιατρικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος (ΠΕΒΕ), έχω την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας ανακοινώσω τη διοργάνωση του 52ου Συμποσίου, το οποίο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 7-9 Απριλίου 2023, στο φιλόξενο ξενοδοχείο ‘Νικόπολις’. Το συμπόσιο, εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες της χώρας, θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των συνέδρων.

Τα Συμπόσια της ΠΕΒΕ, αποτελούν θεσμό για την Παιδιατρική ενημέρωση και σταθερό σημείο συνάντησης των Παιδιάτρων με όλες τις εξειδικεύσεις της Παιδιατρικής, που ασχολούνται με την υγεία των νεογνών, των παιδιών και των εφήβων. Παραδοσιακά, και για μισό αιώνα περίπου, πραγματοποιούνται το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή των Βαΐων.

Η φιλοσοφία του 52ου Συμποσίου είναι η αναβάθμιση της παιδιατρικής γνώσης και στόχος του η διεπιστημονική συνεργασία και η ενημέρωση του παιδιάτρου σε διάφορα θέματα που θα κάνουν την άσκηση της παιδιατρικής πιο ασφαλή. Στην προσπάθεια αυτή, διακεκριμένοι προσκεκλημένοι επιστήμονες και καταξιωμένοι εισηγητές θα προσφέρουν την εμπειρία και τη γνώση τους για την έρευνα στην παιδιατρική και τις καινούργιες διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές. Επίσης, θα αναλυθούν πρόσφατες κατευθυντήριες οδηγίες και RCT μελέτες που καθορίζουν ή θα καθορίσουν την κλινική πρακτική. Θα υπάρχει αρκετός χρόνος για συζητήσεις και γόνιμο διάλογο.

Η παρουσία και η συμμετοχή σας θα ήταν ιδιαιτέρως τιμητική για εμάς.
Σας περιμένουμε.
Με εγκάρδιους χαιρετισμούς

Η Πρόεδρος της ΠΕΒΕ
Ελισάβετ Διαμαντή
Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Νεογνολογίας ΑΠΘ
Πρόεδρος Παιδιατρικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος

ΠΩΣ-ΠΟΥ-ΠΟΤΕ

Χρήσιμος Οδηγός 52ου Συμποσίου

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε, όλα όσα χρειάζεται να κάνετε κι όλα όσα πρέπει να δείτε κατά την επίσκεψή σας στη Θεσσαλονίκη για το Παιδιατρικό Συμπόσιο της ΠΕΒΕ.

Εγγραφή

Το κόστος εγγραφής περιλαμβάνει:
• Παρακολούθηση επιστημονικού προγράμματος
• Είσοδο στον εκθεσιακό χώρο
• Μοριοδότηση CME
• Πιστοποιητικό παρακολούθησης
• Υλικό Συμποσίου
• Συμμετοχή στις επισιτιστικές υπηρεσίες του Συμποσίου

Υποβολή Περιλήψεων

Το επιστημονικό πρόγραμμα του Συμποσίου περιλαμβάνει Προφορικές και Ηλεκτρονικά Αναρτημένες ανακοινώσεις.
Οι περιλήψεις των εργασιών πρέπει να υποβάλλονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά
μέσω της ιστοσελίδας του Συμποσίου

Βράβευση Εργασιών

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Β.Ε προκηρύσσει για το έτος 2023 τα βραβεία «Χ. Κασίμος» & « Νέου Ερευνητή»τα οποία θα απονεμηθούν σε κλινικεργαστηριακές μελέτες, που θα έχουν  πλήρως περατωθεί μέχρι την ημέρα υποβολής στις 10/03/2023. 

Υποβάλλετε την εργασία σας εδώ

Διαμονή

Για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων στο Συμπόσιο, έχει εξασφαλιστεί επαρκής αριθμός δωματίων στο ξενοδοχείο Nikopolis, όπου θα πραγματοποιηθεί το Συμπόσιο.

Επιστημονικό Πρόγραμμα 52ου Συμποσίου ΠΕΒΕ

Επισκεφθείτε το σύνδεσμο που ακολουθεί για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Συμποσίου σε μορφή αναδιπλούμενου αρχείου ή κατεβάστε το στη συσκευή σας σε μορφή pdf.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Μάθετε όλα όσα είναι απαραίτητο να γνωρίζετε για τη συμμετοχή σας στο 52ο Συμπόσιο της Παιδιατρικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος. Υγειονομικά πρωτόκολλα, διαμονή, γραμματεία, μοριοδότηση, όλα συγκεντρωμένα και κωδικοποιημένα για εύκολη πρόσβαση.

Θεσσαλονίκη

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε τη Θεσσαλονίκη; Φυσικά περπατώντας στις γειτονιές της πόλης!

 Πολύβουη, πολύχρωμη και ζωντανή, κάθε συνοικία της Θεσσαλονίκης έχει τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, αντλώντας τη γοητεία αυτής της μαγικής συνύπαρξης ανάμεσα στο παλιό και το νέο.

Χρυσός Χορηγός

20years_PREVENAR-webbanner_650x800px

Χορηγοί Συμποσίου

Τόσο ευκολο

Σαν να μετράτε 1-2-3!

1

Έκδοση Παραστατικού

Επισκεφθείτε τη σελίδα της εγγραφής και ενημερωθείτε για τα κόστη συμμετοχής ανά κατηγορία ενδιαφερομένου. Κάντε κατάθεση και εκδώστε το σχετικό παραστατικό το οποίο θα πρέπει να αποστείλετε επίσης ηλεκτρονικά.

2

Εγγραφή

Επισκεφθείτε τη σελίδα της εγγραφής και συμπληρώστε τη σχετική φόρμα, επισυνάπτοντας το αντίστοιχο παραστατικό πληρωμής. Αν δικαιούστε ατέλειας, θυμηθείτε να στείλετε το αντίστοιχο αποδεικτικό (Φοιτητική ταυτότητα)

3

Είστε έτοιμοι!

Είστε έτοιμοι! Σας περιμένουμε στις εργασίες του 52ου Συμποσίου της Παιδιατρικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος. Αν παρουσιάζετε εργασίας, επισκεφθείτε τη σελίδα Υποβολή Περιλήψεων και στείλτε την ηλεκτρονικά.

εργασίες στο προηγούμενο συμπόσιο
0 +
Ικανοποίηση των συμμετεχόνεων
0 /5
Συμμετέχοντες: Γιατροί και επαγγελματίες υγείας
0
Scroll to Top